In ons hotel verblijven alle gastdieren apart in hun eigen verblijf.

Het hotel is opgedeeld in 13 ruime verblijven waarvan 5 verbonden met een buitenverblijf.

Elk verblijf heeft op verschillende niveaus luilekker plaatsen voorzien van kussentjes, krabgelegenheid, (de ruimere verblijven zijn voorzien van een heuse krabpaal), een huisje waarin uw lieveling zich kan terugtrekken als ie dat wenst en een mandje met kussentje.

We hebben gekozen voor een zo huiselijk mogelijke inrichting met veel natuurlijke lichtinval waarin uw kat of poes zich direct thuis kan voelen.

 Daarom hebben we voor de indelingen van de verschillende verblijven gebruik gemaakt van vaste muren gecombineerd met glazen wanden met verschillende hoekjes en kantjes zodat in elk verblijf de hotelgast zelf kan kiezen als hij/zij gezien kan worden door de andere hotelgasten of zich fijn even kan terugtrekken voor een dutje of luilekker moment.

Het hotel is voorzien van vloerverwarming voor de koudere winter dagen en airco voor de warme zomerdagen.

Elke poes of kat wordt verwend met verschillende speeltjes en verschillende speel en knuffelmomenten per dag.

We geven voeding (en eventueel indien uw kat of poes medicatie nodig heeft) op de frequenties en tijdstippen zoals uw kat of poes dat bij uw thuis gewoon is.

Vers fris water is doorgaans continue beschikbaar uiteraard.

Voor de nodige hygiëne en properheid voorzien we voor ieder verblijf een eigen schepje voor de kattenbak.

Een dagdagelijkse poetsbeurt en stofzuigbeurt is een routine.

Ook aan de veiligheid voor jouw poezel(s) wordt gezorgd, ons hotel is uitgerust met een professioneel brand en inbraak alarm dat gekoppeld is aan een  officiële professionele meldkamer.